Tgif

Kort vecka för mig denna vecka eftersom jag var sjuk i början av veckan, så det känns knappt som fredag!

Men skönt med helg. Nu är jag avundsjuk på fisgrisen i sängen hemma som jobbade sitt sista pass på 6v inatt. Gah, vill också ha så mycket ledighet att ta ut!! Men här ska jobbas!

Igår efter jobbet svängde jag förbi blomsteraffären och inhandlade lite saker jag skulle fixa med min adventsljusstake. Blev riktigt nöjd. Hade en bild i huvudet och den blev lite mer åt jul hållet än vad jag hade tänkt, men vad gör det? Det är ju jul? Haha! Så ska jag förbi och köpa lite julkulor eller liknande så ska jag visa en annan sak jag tänkte ha som prydnad.. Fortsättning följer!

Tänkte först bara ha enkelt som på Bilden längst ner, men la till det andra också så länge så får vi se, känner fortfarande av lite! Vad tycker ni? Med eller utan? Puss på er

Snön

Åh äntligen kom snön, bara den som fattades!

Jag har verkligen börjar med julen tidigare i år, är redan klar med julpyntet hemma, ja eller det var jag i ju för sig för några dagar sen också, tycker det är så mysigt med julstämningen inomhus och snön som ligger utanför. Och just nu i våran nya lägenhet!

Jag har redan bakat och ätit upp hälften av alla Rocky roads! Nu i helgen eller helgen efter så tänkte jag baka lussebullar också.

Igår kväll var jag ute med challeballe i snön och Gud vad han älskar snön! Han blir så lycklig och får sina små glädje skutt och sina glädje skjut! Springer runt som en dåre! Sedan när man ropar på honom så kommer en vit liten snuff med nosen full av snö springandes! Och han fattar inte heller det här med snöbollar haha kastar man en ner i marken och den går sönder börjar han söka efter den mystiskt försvunna bollen.

Att ha gått från en trött Challe som helst inte går ut i regn till en Challe som springer ut och hoppar runt i snön är roligt att se!

Tälje kan ju också pynta! Hehe gillar det, får lite Linköping känsla av det igen!

Här kommer julen

 

Julen är redan i full gång hemma hos oss. Jag har tagit fram det lilla julpynt vi har och har även köpt lite nytt och roligt! Jag har även varit ambitiös och gjort en Julklappskalender till min älskling. Det är han värd! Jag har köpt glögg från ica maxi, ledsen är jag eftersom att när jag skulle handla Taxinges hemmagjorda glögg så var den slut... hmmm, min vanliga tur. Men det fick bli Blossas istället och det duger väl det också, den här glöggen räcker i 1 vecka för mig, jag älskar glögg! och julen!