vart är värmen?

satt och lyssnade på radio imorse på bussen. det var ett tag sedan men ganska kul faktiskt. lyssnar alltid på vakna med the voice. haha dem är så sköna. Men fy vad kallt det är nu, kan det inte bli lite som förra veckan igen? gah vi går ju ändå mot juni. Ser fram emot nästa veckas studenter hihi ska bli så kul!


bjuder på en mamma, pappa, barn bild då haha. förutom att mamma är lite konstig på bilden...

det rullar på

Halloj i stugan. kanon tisdag idag då, hem till mormor och morfar och käka dundermiddag och sedan hem och chilla lite hehe. längtar till nästa vecka då det är lite röda dagar och halvdagar yeah. imorgon ska jag träffa lite bruds efter jobbet för en liten härlig picknik.

underbara peter på jobbet! yes. han kom idag med en iphone 3 haha. han tänker på mig han. jag får låna den tills min är lagad! och så sa han: du behöver inte bli ledsen om du tappar den i golvet! men va ovanligt det känns mot fyran!


bjuder på en fett me cooooling!

kära vän, pollen

idag ska jag hem och storstäda i mitt rum, ska även storstäda challe. fuck pollen, har införskaffat mig en nässpray idag. behövligt, nödvändigt och bra att ha i dessa tider. höll på att rinna bort bland allt snor idag på bussen...