irritation

Jag hittar massor av klädinspiriation på nätet och brukar kolla massor av modebloggar för att jag tycker det är roligt att få inspiration osv. Men när jag ser sånna här bilder i snart NOVEMBER blir jag bara irriterad. Hur ska man egentligen kunna gå klädd såhär en dag som denna och så kallt som det är nu? Jag älskar bilderna och förstår såklart att dem kanske piffar till bilderna lite extra, men vafan jag blir bara lack. mest för att det är ju inte logiskt... jag menar...dem där skorna tillexempel som Fanny har? Hur i hela världen orkar man ha sådana skor när det är höst??? och om hon nu inte har dem på sig hela dagen... varför kan man bara inte ta en outfittbild som nu stämmer överens med vädret haha. eller kjolen som Angelica har på sig, SVINKALLT??? inte ens strumpisar ju???
annars, visst jag älskar deras kläder och får jättemycket inspiration från dom men ja... förstår ni min point?

snorigt

idag är det tungt i huvudet. fick iaf världens bästa start på morgonen. Philip slog på stort och gjorde omelett till frulle så det va klart när jag gick upp och vi fick en mysig tid på morgonen tillsammans med tända ljus. Och sen kunde jag slappna av framför Nyhetsmorgon som är min dagliga rutin hehe. mysig morgon. nu ska jag bara ta mig igenom denna dag på något sätt. usch. har huvudvärk. verkar gå nått nu.
har iaf varit hos frissan och fräshat upp håret! blev nöjd, fick en mer kallare ton istället för det fula gula. Det börjar ta sig. välkommen tillbaka kvalité hår.
 

Pizza

I lördags var Nykvarn borna hemma hos mig och så gjorde vi pizzor och drack rödvin och pratade känslor som alla tjejer gör med lite rödvin i kroppen! Mysig kväll! Borde faktiskt göra egna pizzor lite oftare, det är ju svingott! Pesto, Parma och mozzarella blev favoriten!