++++

 
imorgon ska jag handla julpynt. Det är faktiskt någonting som vi inte har köpt ännu. Hör och häpna jag som är som eld och lågor när det kommer till inredning har faktiskt inte gjort det.. men nu ska jag ta tag i det!
 
Har spanat in en hel del grejer från Åhlens faktiskt. 
 

a la veronique +

 
Hemma gjorda pizzor och vin blev det ikväll. Kvällen blev inte som planerad men ibland får man ta det lite som det kommer. Jag är så dålig på sånt. Gillar att ha saker planerat och om det inte blir som jag har tänkt mig så blir jag ledsen/besviken, varför då?
 
Min fot är bättre men inte helt 100 ännu, men tänkte börja gymma nästa vecka dock, jag kan ju träna överkropp och sånt som jag inte använder foten i hihi. nu är jag grymt taggad!
 
bye
 
 
 

Whatsapp +


Åh nu vill jag att julen ska komma. Jag har redan börjat nynna på julsånger och satt på jullistan i bilen påväg till jobbet, börjat terrorisera mina julhatande vänner med julsånger osv🙊🎅 ho ho ho!

Jag har gjort illa min fot Btw. Dagen vi åkte hem från NY ramlade jag från sängen ner i min resväska och smällde väl i foten på nått sätt 😏 fråga mig inte mer.. Men det blir bättre och bättre iaf! Jag som ville komma igång med träningen den här veckan, det får vänta tills nästa vecka!

Vad händer annars? På fredag blir det bio och på lördag STORstädning. På kvällen ska jag träffa min Johannis💖

Jobbar på för fullt på dagarna, med det vanliga och nu har verksamhetsplaneringen dragit igång så jag är med och planerar den! Kul men det blir lite övertid men vad gör det...