Torsdagshändelser

Igår kom Madde och Emil över för att fira philip. Vi lagade en jättegod dijonsenaps gucka med penne pasta. Ja eller vi och vi, det gjorde Philip så bra! Vi avslutade det med Sista avsnittet av Solsidan som dem inte hade sätt?????!! Haha Nu fick dom det och personligen är det avsnittet det roligaste! Speciellt OVELINJOOOOO RAHAHAHAHAIIII! Gud att man kan älska en serie så mycket.

 

 Efter det la jag och Philip oss i sängen och slog på ett avsnitt av OC. Vi har börjat att kolla på serien igen. Båda älskar den lika mycket! Efter ett tag hör vi massa dunkande. Vi tyckte att det var konstigt eftersom kl var ca23:30. Men efter närmare dektektivjobb konstaterade vi att det kom från lägenheten bredvid. Alltså våran Granne. Han är en Datanörd i 20-30 års åldern med skägg. Jätte lik karaktären Pleig från ”Millenium Triologin”. Nu förstår ni vem han är lite! Jo både jag och Philip, nyfikna som vi är, slänger oss upp med öronen mot väggen och står som små fnissiga tjejer och försöker lyssna oss till vad ljudet kan vara. Jo efter snabb matematik förstod vi, HAN FICK LIGGA! Man hörde en tjej stöna om man verkligen ansträngde sig. Haha. Gud vad kul vi hade! Men jobbigt nu att se grannen efter detta! Haha kommer bara få upp massa bilder…. och vi undrade såklart hur tjeje såg ut haha.

bjuder på min älskling i fluga hihih

beard

Hej mina kära vänner. Igår hade jag en ganska soft dag. Jag hade inte bråttom någonstans och jag kände harmoni i kroppen. Annars varje dag efter jobbet kan jag känna mig stressad över att komma hem. Men nu strosade jag lite i södertälje centrum och fick inhandlat lite julklappar och hämtade ut massa paket jag hade på posten. Sedan kom jag hem och improviserade en liten middag på röding och potatis i ugn med bl. a. feta ost, basilika och tomat! och såklart purjolök... vet ni vad man kan göra mer med en purjolök? Stumpen som man alltid skär bort passar väldigt bra som lös skägg. så jag brukar alltid larva mig med denna innan jag fortsätter att hacka upp purjolöken..

sätter man fast ett band så skulle man kunna gå på maskerad. hehe!

 

 

plankstek

Gud vad efterrätten inte såg god ut på bilden nedan. Men det kan Philip instämma om att den visst var god! haha. Det tyckte han att maten också var. Jag lyckades med planksteken i alla fall och Philip var nöjd. Annars gjorde jag inte så mycket mer igår än att laga mat och diska.

Men det var en mysig måndags-födelsedags-kväll!