Julklapp +

 
 
Fick en tidig Julklapp av min kära syster för några veckor sedan. Hunter Stövlar! Så jag kan använda dom i höstens slask väder. Hösten är en årstid som ligger mig nära hjärtat. Höstmodet, Färgerna utomhus, Tända ljus och umgås med nära och kära inne i värmen medans det är mörkt ute. Och det bästa som finns, springa i kyla och lite lätt duggregn!
 
 
Ignorera mina hemskt vita ben, okej ja vet det går inte, haha!
 
 

Dead Woman+

 
 
Rubriken får tala om hur jag varit denna vecka. Har legat hemma med migrän hela veckan. Idag börjar jag känna mig som en människa igen. huh. Så denna vecka har bara bestått av VILA. Det behövde min kropp med tanke på förra veckans mördar träning. Nästa vecka bli det Tjejmilen också wihu!
 
 
 
 
 

Agility kräftor +

 
 
Igår var jag på öppethus i nykvarn och provade på lite agility med Challe. Han tycker det är skit kul! Det blev hundfiskedamm och lotteri. Jag och Johanna fikade lite och sen åkte vi hemåt. 
 
Bytte om och packade väskan inför kvällen kräftskiva. Det bjöds på flip-cup tävling, brännboll, bubbelbad, brasa och massa annat mys. Super trevlig och rolig kväll! Dagen efter vaknade vi upp och hade bokat bord på Rival för en fet Söndags-Brunch. Nu behöver jag nog inte äta mera på hela jävla dagen. Men Gott var det!
 
 
 
 
MUMS!