New York Part 2 🎊

Roligaste med resan var ju helt klart att få träffa Helena igen. Det tyckte nog mamma och sophie också då dom tjatade om henne hela tiden..
 

Vi käkade en supermysig middag tilsammans och satt och pratade tills vi i princip blev ivägfösta av personalen.
 
Sen tog vi oss ner till Pier 84 och köpte glass på vägen. Där satt vi tills det mörknade. Det var så himla varma vindar och skönt att sitta ute vid vattnet.
 


Hittade dem perfekta jeansen. Och ett par tant tofflor.
 

Dagen efter tog vi en promenad på High Lane. Det var sjukt fint och så himla mysigt. Solen stekte och vi fick oss rejäla linnebrännor... yes!
 
 
Hälsade på Carrie lite också. Så häftigt!!
 

Sedan vandrade vi vidare till Brooklyn Bridge, Memorial place och sist tog vi färgan runt Frihetsgudinnan. 
Vilken dag. vi gick totalt i 12 timmar.. då var man värd lite lemonad på Buddys som också är en sjukt trevlig restaurang i närheten av The Standard Grill som jag nämde tidigare. Enligt mig ligger dem bästa restaurangerna längs med hamnen och ner mot Chelsea.
 
 
Dagen efter strosade vi upp mot central park igen. Vi började med att ta take away sushi i gräset. Sedan hyrde vi cyklar och cyklade runt hela central park. På kvällen gick vi sen förbi Bryant Park och track lemonad och lyssnade på musik.
 


en del av mina fynd och en trött Sophie,
 
 
Varje natt somnade man väldigt fort eftersom man har rört sig så mycket. Nästa dag var det dags att besöka en mall. Vi valde Jersey Garden Mall. Kan jag verkligen rekomendera. fanns typ allt som man ville åt där i en och samma mall. Vi lyckades pricka in den dagen som det regnade. Wohu! där spenderade vi 12 h. Jag skojar inte eller överdriver inte. Vi var där 9:00 och åkte hem med bussen kl 21:00, hahah så värt det! Hittade bl a massa kallingar till philip för sjukt mycket bättre pris. Mamma va galen som ni ser..
 
 
dagen efter var det dags för ännu mera shopping. vi besökte ett stort varuhus med skor. heaven.
 
 
Jag fick även gå loss i en golfbutik.
 
 
Sen på eftermiddagen gick vi och såg Phantom of the Opera. Så. Jävla. Bra. det är också ett måste i NY. Gå på musikal på Broadway!!
 

 
Jag hade en Date med min american-girl efter musikalen. Vi besökte ett gatukök som var längs brodway mellan times squere och macys. Där satt vi och åt och drack sangria. MUMS! Vi gick och mötte upp mamma och sophie senare som hade varit uppe i empire. Jag var där uppe förre gången jag var i NY så ville hellre träffa Helena. Mamma och Sophie åt på Chipotle, vi gjorde dem sällskap. Sen vart det kramkalas och hem till hotellet. 
 

 
Måltiden innan flyget. 
New York. Jag älskar dig! Finns så himla mycket denna stad har att upptäcka. Jag kommer igen! 
 

🎈🎈🎈🎈🎈Kommentarer:

1 perku:

Avundssjuk på det mesta förutom shoppingrunden alá 12 h...

Kommentera här: