New York part 1 🙌🏻

Vilken resa vi har haft. Jag, Sophie och Mamma! Riktig tjejresa. Nu ska ni få se min resa
 


Första kvällen i NY är det obligatoriskt med burgare och öl. Då styrde vi stegen mot Bills Burger vid rockefeller center. Vi var ganska trötta och jet-lagade så det blev tidigt i sängen.
 

Nästa dag strosade vi omkring i central park. efter en stund vart vi trötta i benen och hittade häst&vagn istället. så mysigt. Vi hade en chaufför som visade oss runt så att vi fick se alla kända ställen i parken, bl a där John Lennon dog, där stuart little spelades in osv..
 
 
Valpar. Titta där ligger dom i ett skyltfönster..
 
 
Andra kvällen ville vi lyxa till det lite och det blev därför en middag på The Standard Grill. Åker ni till NY är denna restaurang ett måste! Ligger precis under high lane. Där har dom en super god efterrätt som serveras i med slikepott.
 

Vi var även på baseball. Sjukt kul att va på yankees stadium, dricka öl, käka chicken wings. Själva sporten baseball förstår jag mig faktiskt inte på så bra, haha. När jag var där tidigare med Philip och hand familj var vi på basket och hockey, det är det lite mer drag i och underhållning i pauserna. Men det var mysigt med baseball också eftersom vi satt ute.
 
 
Utsikten från vårt rum var helt magisk☺️
 
 
american breakfast, älskar bagels, varje dag! ❤️
 
 
Det finns så mycket roligt i NY, små roliga affärer och den här lilla choklad butiken. Där köpte vi choklad-doppade jordgubbar! 🍓🍫
 
 
Paus i shoppingen. Vi laddade upp med kaffe från starbucks. ☕️
 
 
Httade ett så himla fint läppstift från YSL och min fina jumpsuit som jag tänkte ha på midsommar
 

Fortsättning följer..
 

Kommentera här: